Som

Som una de les marques més emblemàtiques de la DOQ Priorat. La nostra propietat està constituïda per un celler de nova planta i per tres finques que abasten un total de 103 ha.

Elaborem amb raïms veremats a les nostres finques, totes elles situades al terme de Porrera. Les característiques úniques dels terrers d'aquest municipi originen vins tan bons i excepcionals que n'han universalitzat la fama. Crítics, sommeliers, enòfils i col·leccionistes reconeixen alguns dels millor vins del món en l'apel·latiu Vi de vila. Porrera.

La nostra col·lecció ostenta el segell de garantia de la DOQ Priora; manifesta l'excel·lència quant a Vi de vila. Porrera i, alhora, té l'aval d'una marca sòlida de fiabilitat incontestable: Merum Priorati.

Llegir més
DOQ Priorat

Marca

Els valors, l'essència i el projecte de Merum Priorati es condensen en la seva identitat de marca. El nom significa vi del Priorat en estat pur. Les formes simples que acompanyen el logotip són dues imatges ancestrals que simbolitzen el cel i la terra.

La terra és primordial, el motiu que fonamenta la nostra identitat i la nostra marca. Honorem la terra, li professem tot el nostre respecte i li agraïm que ens arreli, que permeti a les nostres vinyes sobreviure, que sigui el bressol de fruits i de vins excepcionals.

Sabem que el cel infon personalitat al vi i en condiciona el caràcter. En els vins Merum Priorati hi trobem l'energia de l'aire i del sol; el magnetisme de la lluna; el ressò de boires, rosades, fredors, tempestes o els capricis d'un cel que mana sobre vinyes, temps i homes. El cel no ens passa per alt.

L'essència del nostre projecte batega en les paraules merum priorati . El gentilici, Priorati, ens aferma en la realitat territorial, humana i històrica que fa singulars els nostres vins. El mot merum reflecteix la voluntat d'identificar-nos amb uns orígens, unes formes de fer i una manera de ser que referma els valors de la marca.


Ideari

Som marca d'una terra.
Som el lloc que ens arrela, l'aire que a poc a poc ens fa créixer,
la llum que nodreix, l'obscuritat que preserva.
Som la pedra per on redola el temps i el batec llarg de la història,
esforç obstinat de permanència, treball i essència.
Som la mà aspra del pagès, l'eina que vibra sobre acords d'experiència i
el cor enamorat que beu vent i estrelles.
Som la terra que honorem,
ànima pura a l'extrem de tot plegat.
Som Priorat
Inici, Destí, Cel
Som el que la terra ens marca:
Merum Priorati

Pere Ventura

Merum Priorati és un projecte personal de Pere Ventura.

Des de 2011, la marca forma part Pere Ventura Family Wine Estates i respon a la filosofia del grup.

Pere Ventura és una persona que lluita sense treva pels valors amb què creu. És un gran coneixedor del vi i del món del vi. És un home tossut, tenaç i amb una sensibilitat trenada de fortaleses.

Pere Ventura és el propietari d'una empresa reconeguda arreu pel prestigi dels seus caves i per la seva puixança. És també cap del holding, que sota la denominació Pere Ventura Family Wine Estates, s'imposa com a objectius elaborar vins d'alta qualitat des del respecte per la terra, el treball i les persones.

Pere Ventura Family Wine Estates aconsegueix els reptes que es proposa fent ús de les tecnologies més avançades i tenint sempre present el llegat que aporten experiència, saviesa i tradició.